Kérjük szánjon egy kis időt adatvédelmi tájékoztatónk elolvasására, és az adatvédelmi beállítások megadására

Földmunkák


Kerttervezés
Vízzel kapcsolatos munkák
Földmunkák
  • tereprendezés
  • kert rehabilitáció
  • füvesítés
  • gyepszellőztetés, fűnyírás
  • kerti szegélyek kialakítása (amerikai  technológiával)
  • térburkolatok
  • hó- és jégmentesítés

Tereprendezés

Egy újonan vásárolt, vagy régóta gondozatlan telek sok meglepetést tartogathat. Gödrök, csökök, elgazosult kert, bedőlt kerítés... Megfelelő gépekkel el tudjuk végezni a tereprendezést. A lom összegyűjtését, elszállítását, a terep egyenletessé tételét és a megfelelő termőföld terítését. Nem láttunk még olyan rendetlenséget, amely kifogott volna rajtunk!
 

Kert rehabilitáció

Az egykor virágzó, termő területből újra édenkertet varázsolni? Nem is olyan lehetetlen vállalkozás. Világos elképzelések, az erőforrások felmérése után jöhetnek a gépek. A növények, kerti építmények, térburkolatok, öntözőtendszerek is a helyükre kerülhetnek. Csak hívnia kell!
 

Füvesítés

A rendezett környezet és pompás kert alapja a tökéletesen előkészített, telepített, gondozott pázsit. Ma már rengeteg fajtával és technológiával tudjuk megteremteni a mindig smaragdzöld gyepszőnyeget. Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Ha a pázsit gondozása (gyepszellőztetés, műtrágyázás, fűnyírás) sok időtvesz el Öntől, vagy nem rendelkezik megfelelő gépekkel, akkor ezeknek a feladatoknak a megoldását is ránk bízhatja. Lakossági megrendelések teljesítésén túl készek vagyunk önkormányzatok, vállalkozások megrendelését is teljesíteni. Észre fogják venni a  rendet!
 

Kerti szegélyek, térburkolatok

Akár síkban, akár térben gondolodunk számtalan lehetőség kínálkozik a kert szerkezetének, geometriájának kialakítására. Változatos formákkal és anyagokkal tudjuk elválasztani az utakat, ágyásokat, lefedni a kocsibellókat. Különösen jónak tartjuk amerikai kerti szegély fektető technológiánk alaklmazását. Kérje tanácsadásunkat!

A burkolatok tisztán tartása télen is feladatot jelent. Hó- és jégmentesítési munkáit is ránk bízhatja. Különösen olyan közterületek esetén, ahol az akadálymentesítésnek jogi következményei is vannak. Nem fogunk elcsúszni!

 
 
Pintérkert
Pintérkert
Pintérkert