Kérjük szánjon egy kis időt adatvédelmi tájékoztatónk elolvasására, és az adatvédelmi beállítások megadására

Kerti építmények


Kerttervezés
Kerti építmények
Kerti építmények
  • kerítésrendszerek
  • fatermékek forgalmazása (Telifa)
  • egyedi berendezések, elgondolások, termékek kivitelezése partnereink bevonásával

A kerti építmények  elsősorban  nyitott, lábakon álló, tetőfedéssel ellátott helyiségek. Bármilyen időjárási körülmények között lehetséges használatát a megfelelő, szilárd burkolaton kívül a tető biztosítja. Erre a védelemre nem csak az ott tartózkodó személyeknek van szüksége, hanem a benne található kiegészítő tárgyaknak, eszközöknek is. (különféle tipusú kertisütők, kemencék, elektromos készülékek, asztalok, székek, burkolatok

A fa építmény környezetbe illesztése nagyon fontos, mert az kapcsolja össze a kertet az épített környezettel.

Miből választhatunk?
A fa szerkezet lehet szerfás, vagy gyalult szerkezetű. Fontos, hogy a falazúr színe és a tetőfedés anyaga ill. színe kapcsolódjon a főépületen alkalmazott színekhez. A tetőfedés legelterjetteb anyagai, cserép, nád, fa és bituminzsindely.  A padlóburkolat feltétlenül szilárd, lehetőleg fagyálló, jól tisztítható legyen. Színe harmonizáljon az asztalokon alkalmazott anyagok színével.

Egyébként a jól méretezett kerti építmény a fedett szabadtéri konyha szerepét is betöltheti, mely kellemes hangulatú összejöveteleknek is helyet adhat. Mely így tovább fokoza a kert hangulatát, harmóniáját is.


Kerítésrendszerek

Egy kert bekeríthető élősövénnyel, vagy különböző kerítésrendszerrel. Ezek készülhetnek téglából, betonból, fémből, fábol is. Valamennyi rendszer tervezésében, telepítésében számíthat ránk!
 

Fatermékek forgalmazása

Homokozók, gyerekjátékok kialakítása, vagy kocsibeállók, kerti pavilonok tervezése, kivitelezése során is hívhat bennünket. Egyedi elgondolásait partnereink segítségével megvalósítjuk!
 
 
Pintérkert
Pintérkert
Pintérkert