Kérjük szánjon egy kis időt adatvédelmi tájékoztatónk elolvasására, és az adatvédelmi beállítások megadására

Növények


Kerttervezés
Vízzel kapcsolatos munkák
Növények
  • növénytelepítés
  • növényápolás
  • belső terek dekorálása
  • belső növényápolás
  • növények bérbeadás
  • kerti famunkák

Növénytelepítés

A kertészetekkel fentartott sokéves kapcsolat és a gyakorlati tudás a garancia arra, hogy az Ön kertjébe a helynek, és az elgondolásainak megfelelő életképes növényeket telepítsünk. A szakszerű ültetést ingyenes tanácsadás és gondos tervezés előzi meg. Folyamatosan figyelemmel kisérjük az új, nemesített növények megjelenését és kinálatunkat ennek megfelelően alakítjuk.
 

Növényápolás

A növények folyamatos gondozást igényelnek. Metszés, tápanyag pótlás, szükség szerint permetezés. Szakirányú végzettséggel és gyakorlattal profin és költséghatákonyan megoldható feladatok. Kert rehabilitáció, vagy csak kerti famunka, rendteremtés? Abban is segíthetünk!
 

Belső terek dekorálása

Életünkben fontos szerepet tölt be az igényes környezet kialakítása, melyben fontos szerephez jutnak a cserepes növények. Ebben nyújtunk segítséget lakóotthonok, irodák,hotelok, bankok és közintézmények részére belső növénytelepítéssel és a növények szakszerű gondozásával, hogy az egészséges környezet megteremtése mind otthonunkban, mind a munkahelyen megvalósulhasson.
 

Növények bérbeadása

Ünnepek, rendezvények alkalmából vegye igénybe cégünk dísznövénydekorációs szolgáltatását. A megfelelően kialakított, környezethez illő dekorációval felejthetetlen élményt szerezhet kollégáinak, rokonainak. Segítünk elképzelései megvalósításában. Lehetőséget nyújtunk dísznövény kölcsönzésre is.
 
 
Pintérkert
Pintérkert
Pintérkert